Solfilm

Minska insyn och dämpa solljus

Solfilm skyddar ditt hem eller företag för direkt insyn och starkt solljus. Bolins Glas skräddarsyr ditt solskydd efter era behov och har lösningar som passar dig. Kontakta oss för en fri offert.

Vi på Bolins Glas har lång erfarenhet av solfilm och hjälper er genom hela processen. Personlig service och konkurrenskraftiga priser är vårt motto och vi utför arbetet snabbt och smidigt för att tillgodose ditt behov.

solfilm-1
solfilm-2

Vad är Solfilm?

Solfilm är en typ av genomskinlig plastfilm som sätts på glasrutor, vars syfte är att skydda mot solen och insyn. Så vare sig solen inte lämnar dig ifred eller om du har grannar som inte lämnar dig ifred, så är solfilm det perfekta alternativet för dig!

Vad har solfilm för effekt?

Om du finner att det är förskräckligt varmt i ditt hem eller kontor och detta gör att du kanske förlorar fokus och glädje om dagarna, så kan solfilm lösa detta problemet åt dig. Solfilm reflekterar bort de skadliga UV-strålarna, skapar en lägre temperatur inomhus och kan reducera upp till 85% av värmeinstrålningen. Med andra ord: Väldigt effektivt.
Att jobba i ett rum som är för varmt kan göra människor ofokuserade och slöa. Om ditt företag har ett kontor inomhus som blir för varmt så kan det skapa en låg mental prestanda bland dina anställda, och på så sätt definitivt sakta ner arbetet ni får gjort. Som vi alla säkert vet, värme kan direkt påverka vår produktivitet. Om kroppen är varmare än vad den borde så jobbar den på överdrift för att sänka temperaturen, och på så sätt blir vi naturligt tröttare, segare, och mindre effektiva.

Vad har solfilm för effekt på UV-strålningar?

Det är viktigt att se solfilm som en investering för dig, din hälsa, och din glädje för alla dessa anledningar. De flesta vet att UV-strålningar bryter ner delar av huden, och gör att vår hud åldras snabbare. Men det man inte ofta tänker på att UV-strålningar också kan påverka vår DNA, vilket kan leda till saker som hudcancer och mer permanenta skador. Detta betyder inte att vi inte behöver UV-ljus, det kommer ifrån solen och är naturligt. UV-ljus stärker vårt immunförsvar och förbättrar ämnesomsättningen. Men precis som ordspråket lyder: För mycket är för mycket. Om du sitter i ett kontor eller i hemmet hela dagarna och konstant blir påverkad av UV-ljuset, så kan det ha väldigt dåliga effekter senare i livet.

Boka nu!

Offertförfrågan

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
    • Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.