Byggnad- och isolerglas

Vi har de kompletta lösningarna för ditt behov av byggnads- och isolerglas!

Om än det är för fasad och partier, buller- och brandskydd eller isolerglas har vi de kompletta lösningarna när det kommer till byggnadsglas och isolerglas.

Har ert hus äldre isolerglas som ser orena ut? Om du har ett hus från 70-80 talet med isolerglas som inte bytts så kan det vara så att det är fukt och synlig smuts mellan glasen. I det läget så skulle det vara väldigt bra att byta ut/åtgärda.

Energieffektivisering
Montering av energiglas ger en kostnadseffektiv minskning av energiförlust ut genom fönstren. Beräknad besparing är 20% lägre energisvinn, vilket ger en återbetalningstid på 5-6 år vid ett energipris på 1 kr/kWh. Detta gör det till en av de bästa investeringar som du kan skaffa till ditt hem! Dessutom ger det ett trevligare inomhusklimat genom att kallras minimeras.Bolins Glas har lång erfarenhet av installation och montering av byggnad- och isolerglas och erbjuder kompletta lösningar efter behov.

Kontakta oss idag för en fri offert.

isolerglas-2
isolerglas-1

Vi på Bolins Glas har lång erfarenhet av byggnads- och isolerglas och hjälper er genom hela processen. Personlig service och konkurrenskraftiga priser är vårt motto och vi har snabb och smidig service.

Vad är Isolerglas?

Återigen, den bästa investeringen du kan göra är i dig själv, dina nära och kära, och i hus/arbetsplats. Det finns många typer av uppgraderingar du kan göra till ditt hus eller kontor. Vissa är till för att vara dekorativa, att imponera för besökare eller grannar. Och vissa är till för att öka komforten, bekvämligheten och välbefinnandet för er i byggnaden. Som tur är, så uppfyller isolerglas båda dessa önskningar!

Hur lång livslängd har isolerglas?

Isolerglas (också kallad isolerruta) börjades först användes på 1950- talet för att stärka isoleringen hos mestadels fönster. För att beskriva det så är det två (eller fler) planglasskivor med ett kort avstånd ifrån varandra, sedan är kanterna helt sammanfogade så att ytan mellan glasskivorna är avstängt från den kringliggande atmosfären. Förr i tiden, vid 1950-talet så fylldes denna avstängda ytan upp med torr luft. Isolerglas nuförtiden fylls av antingen argongas eller kryptongas för att enkelt kunna isolera på bästa möjliga sätt!

Om ert hus har äldre isolerglas som verkar orena på insidan, så kan det vara så att det är fukt och synlig smuts mellan glasen. Detta är väldigt vanligt på isolerglas som inte är bytta sedan 70-80 talet, men om man har alldeles nya glas så behöver man i vanliga fall inte oroa sig om något på ett väldigt långt tag, livslängden på ett isolerglas är runt 20-30 år. Efter det så kan det vara vanligt att äldre kassetter slumpmässigt punkteras, och det är därför det kan komma in smuts eller fukt.

Vad kan vi göra för ditt isolerglas?

Vi på Bolins Glas erbjuder montering av isolerglas till de alla användningsområden som skulle behövas. Inklusive fönsterglas, uterum, glasväggar och fasta fönster. Vi skräddarsyr det till ditt behov helt enkelt! Vare sig ni vill ha nya isolerglas till uterummet, ersätta äldre och utslitna isolerglas, eller bara testa på det för att känna skillnaden på vanligt glas så är det bara att kontakta oss!

Boka nu!

Offertförfrågan

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
    • Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.