Balkonginglasning till konkurrenskraftigt pris

Njut året om i en inglasad balkong

Med en inglasad balkong har ni möjlighet att njuta av ett extra uterum året om. Fördelarna är många med att göra en balkonginglasning. De flesta ser möjligheten att förlänga utesäsongen samt den extra isoleringen det ger med en varm ombonad känsla året om.

Bolins Glas har lång erfarenhet av balkonginglasning och skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål. Vi arbetar med de bästa leverantörerna och har konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vår kvalitativa fokus på vårt egna arbete är vi er självklara leverantör av inglasning av balkong.

Kontakta oss idag för en fri offert för er balkonginglasning!

balkonginglasning
balkonginglasning-2

Vi på Bolins Glas har lång erfarenhet av balkonginglasning och hjälper er genom hela processen. Personlig service och konkurrenskraftiga priser är vårt motto och vi har snabb och smidig service.

Balkonginglasning

En inglasad balkong eller uterum är exakt det många i Sverige drömmer om. Ett fint inglasat uterum kan ge känslan av ett klassiskt svenskt lyxliv där du kan spendera tid i både Sommar och Vinter. Bolins glas är mästare av inglasning och vi hjälper gärna dig om du tänker på att ha inglasning.

Hur mycket kostar det att göra inglasning av en balkong?

Precis som alla arbeten så kan detta variera stort. Det finns väldigt många faktorer som kan påverka priset och slutligen vad det hela kommer att kosta, saker som:

 • Om en balkong ska byggas från grunden eller om den redan finns
 • Hur stor balkongen eller uterummet är
 • Vad för typ av material som används
 • Tjockleken på glaset
 • Om det finns tak ovanför eller inte

Plus storleken på arbetet självklart. Så, för att få en exakt summa så är det bara att kontakta oss! Vi pratar om allting och kommer fram till en exakt figur.

Varför inglasning av balkongen?

En inglasad balkong har många fördelar. En inglasad balkong för så att mindre värme läcker ut från din bostad, och att mindre kyla läcker in. Detta gör så att du kommer att få en lägre energikostnad hela året om, och på så sätt förbättra din ekonomi i längden, det är en investering! Det kan även öka värdet på din bostad, då det i slutändan är en uppgradering.

Du kan också med din inglasade balkong sitta ute både på vintern och sommaren. När det regnar, snöar eller haglar, så kan ni sitta där och ha det mysigt ändå tack vare glaset och värmen. Plus om det skulle vara oväsen där ute så skapar en inglasad balkong en ljuddämpande effekt.

Får man rotavdrag för inglasning av balkong?

ROT-avdrag i en bostadsrätt gäller för saker som är inom husets tak och väggar. Och tyvärr så räknas inte balkonger eller inglasningar till att ligga innanför väggarna, utan det ses som yttre underhåll och ligger i föreningens ansvar.

Boka nu!

Offertförfrågan

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
  • Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.