Certifkat & intyg

Bolins Glas – En Glasmästare För Alla Dina Behov

Vare sig du behöver laga en spegel, en fönsterruta eller bygga ett helt nytt uterum så är ett glasmästeri alltid bra att ha i närheten. Bolins Glas fokuserar på att ta hand om allt jobb, så att du kan fokusera på att ta det lugnt!

På denna sidan så kommer du att få läsa om allt vi gör, vad processen är och exakt vad vi är kapabla till att göra för dig, våra tjänster & mer helt enkelt. Vi är godkända av alla försäkringsbolag, det är något som vi är väldigt stolta över och det är i plats för att kunden (du) ska få den bästa upplevelsen som möjligt med vårt företag.

Vad gör en glasmästare?

En glasmästare är en person som installerar och hanterar nästan allt som har med glas att göra. Bland annat dörrar, fönster och annan byggnadsglas. En glasmästare reparerar och monterar även ofta fönsterrutor på fordon såsom bilar, båtar, traktorer och även anläggningsfordon (t.ex. Grävmaskin).

Glasarbeten

Vi utför alla typer av glasarbeten till företag och privatpersoner.

Referensarbeten

Referenser

Bolins Glasmästeri AB är godkända av alla försäkringsbolag.

Offertförfrågan

Offertförfrågan

Gör din offertförfrågan här – kostnadsfritt! Billigaste offerten hittar du hos oss!

Vårt glasmästeri fokuserar på följande tjänster:

Byggnads- & isolerglas. Har ert hus äldre isolerglas som ser orena ut? Om du har ett hus från 70-80 talet med isolerglas som inte bytts så kan det vara så att det är fukt och synlig smuts mellan glasen. I det läget så skulle det vara väldigt bra att byta ut/åtgärda.

Energieffektivisering. Montering av energiglas ger en kostnadseffektiv minskning av energiförlust ut genom fönstren. Beräknad besparing är 20% lägre energisvinn, vilket ger en återbetalningstid på 5-6 år vid ett energipris på 1 kr/kWh. Detta gör det till en av de bästa investeringar som du kan skaffa till ditt hem! Dessutom ger det ett trevligare inomhusklimat genom att kallras minimeras.

Speglar. Om ni har en ram som ni vill ha en spegel speciellt anpassad till, eller om ni bara vill ha måttbeställda speglar till annat syfte så finns vi här med alla lösningar.
Fönsterbyten. Det första man tänker på när man tänker på ett glasmästeri är fönsterbyten. Om du vill ha en glasklar process när det gäller att antingen byta fönster eller montera in nya, så finns vi här i vått och torrt.

Balkonginglasning. När sommaren är här så vill man gärna vara ute på sin egna balkong och ta det lugnt. Men med en inglasad balkong så gör du det fina uterummet till en mysig plats som du kan spendera tid på året runt.

Inredningsglas. Vare sig det är bastu, platsbyggda duschväggar, stänkskydd i kök eller industriväggar, vi kan fixa allt till dig. Du väljer själv form, vilken typ av gångjärn eller profiler du vill ha, vilket färg på glaset, precis allt! Bara fantasin sätter gränser. Det har som exempel blivit väldigt populärt med industrifönster på senaste tiden, vilket vi gärna monterar. Det byggs ofta som en mellanvägg mellan två rum, eller som ett fönster i en innervägg för att skapa ljusinsläpp (oftast sätts detta med spröjs för att skapa en känsla av industrilook). Sen om du vill ha bordsskivor, vindskydd, eller glasräcken – Både toppmonterade och sidomonterade, eller varför inte med stolpar? Det är ett snyggt inslag som ger en fri utsikt utan störande element i synfältet.

Solfilm & Säkerhetsfilm. Är det varmt hemma? Då är det solfilm du behöver. Filmen sätts på in- eller utsida av fönstren och reflekterar de värmande UV-strålarna, släpper samtidigt igenom ljuset och skapar på så sätt en lägre temperatur inomhus. Det finns olika filmer för olika verksamheter; det finns solfilm som skapar en spegeleffekt på utsidan, eller solfilm som har ett så bra genomsläpp som möjligt. Men är du orolig för eran säkerhet i hemmet? Då är det säkerhetsfilm du behöver. Denna filmen gör att man kan känna sig säker i sitt hem vilket är en viktig faktor för att minska stress och press. Den sätts på utsidan av fönstren, och gör simpelt nog att det blir mycket svårare att krossa fönstren. Till exempel, en inbrottstjuv skulle behöva större och mer högljudda verktyg för att kunna ta sig in. Det finns filmer som klarar allt från försök till skadegörelse med en liten vass kniv, till filmer som klarar av både yxhugg och sprängningar. Säkerhetsfilm skyddar helt utan att behöva sätta dit exempelvis ett galler för fönstret (och på så sätt förstöra utsikt eller ljusinsläpp).

Uterum. Likt en inglasad balkong, så kan vi också ta hand om hela processen när det kommer till ditt nya (eller gamla) uterum! Vårt glasmästeri i Stockholm sköter allt ifrån uppförande, inglasning, mätning och förslag av glas så att du igen kan ha det så problemfritt som möjligt!

Jag behöver en glasmästare i Stockholm, kan jag anlita er?

Bolins Glas är alltid tillgängliga, vi är stolta över att ha många nöjda kunder under vårt namn. Vare sig du vill byta en glasruta, montera in en helt ny (och anpassad) spegel, eller en ny frostad och ståtlig duschvägg, så finns vi alltid här för dig!

Bolins Glas är ett personligt företag med sex anställda som jobbar hårt för att du ska lära känna oss, ha god kontakt genom hela arbetet och få den allra bästa service som du förtjänar. Vi prioriterar varje ny kund lika mycket som den första, för att våra kundrelationer betyder simpelt nog, allt för oss.

Vad kostar en glasmästare i timmen?

Det beror väldigt mycket på situationen. Bolins Glas är ett glasmästeri som erbjuder väldigt många olika tjänster, och alla arbeten har sina egna unika utmaningar.

Men vi klarar allt! Så bara skicka oss ett mejl, ring oss eller besök vårt kontor om du har frågor, eller, för att direkt få en offert som du kan vara nöjd med. Det finns många glasmästare i Stockholm att välja ifrån, därför vill vi sticka ut med att försöka göra vårt bästa för varje kund, på varje steg av vägen!

Varför anlita en glasmästare när jag kan byta ett fönster själv?

Även fast att det kan vara sant, att med mycket färdighet och övning så kan man lära sig att byta ett normalstort fönster alldeles själv, så är det inte rekommenderat.

Om man vill ta på sig uppgiften med att försöka göra det själv, så är det väldigt lätt att glaset spricker under processen. Man behöver korrekt verktyg för att kunna både mäta och skära glaset. Att rensa fönsterkarmen och att göra kittet på rätt sätt kan också vara en utmanande uppgift för en som är olärd. Sen om glaset skulle spricka (vilket är väldigt lätt hänt) så skulle det vara en stor kostnad bara där.

Behöver du en glasmästare i Stockholm? Kontakta oss!

Vi tror på att en bra tjänst är det bästa sättet att göra jobbet på. Det är väldigt lätt hänt att glas går sönder, och vi brinner för att fixa det. Faktum är, att vi brinner för att fixa alla dina glasbehov. Om du vill bygga ett nytt uterum, eller sätta säkerhetsfilm för att skydda ditt hem eller företag så gör vi gärna det.

Du kan enkelt kontakta oss på Bolins Glas angående vad du än har på tankarna, och om du har tid, sväng förbi!

Våra tjänster inom glas

 

Läs mer om våra olika arbeten inom glas och begär enkelt en offert. Vi är godkända av alla försäkringsbolag.

 

Utnyttja rotavdraget

Glasarbeten, bygg och snickeri ingår i det Skatteverket kallar Husarbeten dvs hushålls- och ROT-arbeten. Nu finns det möjlighet för dig som privatperson att anlita glasmästare, byggare/snickare och betala halva priset direkt istället för att ansöka om skattereduktionen. Vi som utför tjänsten får den uppgiften.

 

Läs mer hos Skatteverket