Bygg och snickeri

Professionell service för ditt behov!

Möt Andreas och Jimmy, två av de bästa snickare som Tyresö har att erbjuda. De hjälper dig med ditt behov inom byggnation och snickeri.
Vill du kanske göra reparationer eller ett nytt bottenstycke till ett 100 år gammalt fönster? Eller, bygga ett modernt orangeri i trädgården? Perfekt, dessa grabbar kan nämligen allt.

Några områden vi kan hjälpa till med:

 • Fönsterbyte
 • Reparationer av fönster
 • Kontorsrenoveringar
 • Ombyggnationer
 • Uterum, pergola, orangeri

Kontakta oss idag för en fri offert.

industrivagg
koksrenovering

Fönsterbyte

Fönster som är äldre än 20 år släpper i genomsnitt in 2,5 gånger mer värme än nya fönster, detta är den allra vanligaste anledningen till att byta fönster. Om du önskar att spara på kostnad till uppvärmning eller öka er säkerhet i hemmet med hjälp av mer moderna fönster så rekommenderas först och främst fönsterbyte.

Reparationer av fönster

Fönsterreparationer eller fönsterlagning kan göras när det finns självklara fel på fönstret, men när ett fönsterbyte inte riktigt är behövt. Att följa fönstrets kondition och reparera fel är lika viktigt för ditt hus som allt annat. Vanliga åtgärder är att byta murkna ytterbågar, reparera andra träskador eller fixa kitt som spruckit. En av de vanligaste reparationsåtgärder dock är byte av gamla tätningar så att isoleringen ska vara i så bra skick som möjligt. Och om fönstret är segt att öppna och stänga, vilket är väldigt vanligt på äldre hus, så rekommenderas det att underhålla lås och gångjärn.

Kontorsrenovering

Det kan argumenteras att kontoret är det viktigaste stället att trivas i. Inte nog med att det är här du sköter dina affärer, det är också här du spenderar en stor del av din dag. Om kontoret börjar att se slitet eller deprimerande ut så kan det vara ett stort tecken på att det är dags att renovera. Att hålla kontoret snyggt och rent är ett måste!
Att ha ett kontor som man trivs i hjälper både vår glädje och produktivitet. Man kan endast växa så mycket som miljön tillåter en, vi är en produkt av vår miljö trots allt. Därför är det viktigt att inte låta kontoret sätta begränsningarna på antingen dig eller dina kollegor.

Ombyggnationer

Ombyggnationer är processen där man bygger om någonting, till exempel att göra ett stort vardagsrum till två mindre rum. Om du har planer på att ändra din fastighet så jobbar vi gärna med dig tills du får det exakt så som du vill.
En ombyggnation börjar ofta med en tanke om omvandling. Köket behöver utökas för att rymma hela familjen, eller en ny lyxig walk-in-closet låter frestande.
Oavsett hur du vill bygga om och vad du vill bygga om, så jobbar vi fram de lösningarna tillsammans. Att bygga om i byggnader kan vara allt från väldigt enkelt till otroligt komplicerat. Bygglov kan komma att behövas beroende på ombyggnationen, och det kan vara mer komplicerat än det ser ut beroende på det interna i fastigheten.
Men utmaningar kräver helt enkelt högre kompetens, och det är där vi kommer in. Vi kan vara med på varje steg på vägen, från planering ända till finputsning och städning.

Uterum – pergola – orangeri

Funderat på att bygga uterum till trädgården? Vi kan konstruera ett måttanpassat och originellt uterum som knycker uppmärksamheten från alla andra uterum i närheten.
Ett somrigt alternativ till ett uterum är annars en pergola, vilket är en konstruktion med upprättstående stolpar i en vanligtvis fyrkant, kombinerat med tvärgående brädor som fungerar som ett luftigt tak.

Och om du vill komplettera ditt nya uterum med växter på vintertid så vill du förmodligen ha ett orangeri med det. Ett orangeri fungerar som ett uppvärmt växthus för både växter och träd. Skillnaden på ett växthus och ett orangeri är att växthus blir kallt på vintern, orangeri håller sig varmt.

Det är en bättre tid än någonsin att förbättra sin fastighet. Kontakta oss så pratar vi igenom allt och hittar lösningarna tillsammans!

Boka nu!

Offertförfrågan

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
  • Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.