Fönsterbyte

Dags att byta fönster?

Bolins Glas hjälper er genom hela processen vid fönsterbyte, från mätning av fönster, förslag på glas efter ert behov samt vidare till demontering och montering.

Vi lämnar offert och uppskattad tidsplan, det ni behöver göra är att luta er tillbaka och sedan njuta av utsikten. Vi arbetar med de bästa leverantörerna och har konkurrenskraftiga priser. Tillsammans med vårt kvalitativa fokus på vårt egna arbete är vi er självklara leverantör vid fönsterbyte.

Bolins Glas – Det glasklara valet för er!

Kontakta oss idag för fri offert.

fonsterbyte-2
fonsterbyte-1

Vi på Bolins Glas har lång erfarenhet av fönsterbyte och hjälper er genom hela processen. Personlig service och konkurrenskraftiga priser är vårt motto och vi har snabb och smidig dygnet runt-service med jourbil.

Fönsterbyte

Ett fönsterbyte är ett av de mest vanligaste arbeten ett glasmästeri gör. Faktum är att byta ut dina fönster kan nyttja dig både ekonomiskt och förbättra din säkerhet. Och utöver det så finns det en väldigt stor lista på andra anledningar till att du borde byta ut dina gamla fönster hemma, i ditt kontor eller lokal.

Att göra fönsterbyte – varför byta fönster?

En av de största anledningarna till att byta ut äldre fönster är för att det faktiskt är ekonomiskt, och det kommer att spara dig mycket pengar i längden. De nya fönsterna har en isoleringsförmåga som är väldigt mycket bättre än äldre fönster, vilket gör så att husets uppvärmning blir billigare. Du minimerar också underhållet. Att putsa, skrapa, och måla är ett stort arbete i sig, men om du skulle byta till nya aluminiumbeklädda fönster så krävs det minimalt arbete i all tid därefter. Med nya och moderna fönster så finns det så mycket detaljer som gör att hela din bostad känns helt annorlunda. Du är tryggare ifrån inbrott, du har bättre ljuddämpning, ditt hem blir vackrare och värt mer pengar.

Kan man utföra fönsterbyte på vintern?

Det funkar med att byta fönster både när det regnar och på vintern. Så länge det görs väldigt noga och försiktigt så går det att göra nästan allt. Det är på vintern som man ofta märker om fönster behöver bytas, då du enkelt märker av dina nuvarande fönsters isoleringsförmåga, det kan bli kalla drag och kalla golv ifall det är i dåligt tillstånd. Med nya fönster så minskar energiförbrukningen, då värmen stannar kvar inomhus under vintern, och detta är perfekt att märka över vintern också.

Boka nu!

Offertförfrågan

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 50 MB.
    • Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.